Un minunat exercițiu de imaginație și o lecție de reciclare

De ceva timp fetița mea iși dorea un grajd pentru colecția sa de căluți de jucărie. Am intenționat să îi cumpăr unul de la aceeași firmă de jucării care produce și caii dar sincer mi s-a părut extrem de scump și de neîncăpător pentru necesitățile noastre. Așa că în momentul în care i-am povestit mamei mele despre Tema 5 de pe blog-ul ProvocariVerzi, respectiv jucării din carton, a avut loc o revelație.

În consecință  foarte creativa mea mamă a mers pe la magazinele alimentare din zonă și a adunat ambalaje din carton, a cumpărat hârtie creponată și aracet, a mai scotocit prin pod după ceva resturi de materiale și iată ce a ieșit:

 

O jucărie superbă – și perfect funcțională având în vedere că se poate deschide absolut fiecare ușiță de la fiecare boxă, și în același timp un spațiu de depozitare pentru jucării atât de rezistent încât poate fi mutat dintr-un loc în altul cu toți locatarii înăuntru. Conceptul a fost atât de apreciat încât acum trebuie să realizeze un grajd și pentru cealaltă nepoțică a sa, iar fiicei mele a trebuit să-i promită că îi va construi și un manej.

Aceasta este încă o dovadă că pentru a face lucruri extraordinare nu îți trebuie decât un pic de imaginație. Și multă răbdare.

Publicitate

4 gânduri despre „Un minunat exercițiu de imaginație și o lecție de reciclare

  1. Multumesc mult (în numele mamei mele). Și căsuța ta este foarte frumoasă și a fost parțial sursă de inspirație pentru proiectul meu. Pe care îl voi termina undeva pe la Crăciun având în vedere ritmul în care progresează 😦

    • Ma bucur foarte mult!!!! 🙂
      Sunt sigura ca atunci cand va fi gata, va fi o zi de sarbatoare! 😀
      Si eu am avut mari emotii cu a mea casuta.. am terminat-o pe ultima suta de metri…:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s