Mic jurnal…vestimentar

Din nou luni. Se anunță o săptămână agitată așa că am nevoie de culori calde care să îmi dea încredere și optimism. Cred că bluzița galbenă ar fi perfectă.  Și merge de minune cu noii mei balerini. Asta îmi place cel mai mult la mini colecțiile Designers din hipermarcheturile real,-: se combină perfect între ele așa că posibilitățile de avea mereu un look nou  și proaspăt sunt practic infinite.

E marți și am emoții pentru prezentarea de după-amiază. Ținuta mea trebuie să fie impecabilă. Așa că aleg un costum cu croiala clasică. Mai trebuie doar un pic de culoare pentru a-i conferi ținutei personalitate.Da. Cămașa aceasta se potrivește perfect.

Miercuri. Afară plouă și am și răcit un pic. Categoric îmi trebuie o pereche de cizme și o rochie călduroasă.

E deja joi. De mâine începe weekend-ul. Și mă simt atât de bine încât cred că voi purta noua mea rochie din colecția de toamnă a gamei Designers. Apropo știați că Designers este gamă proprie real,-?

Dacă e vineri e film. O pereche de jeans și o cămașă în carouri sunt tot ceea ce îmi trebuie ca să mă simt bine în timp ce trăiesc povestea eroilor de pe ecran.

 

Sâmbăta frumoasă de toamnă te scoate din casă la o plimbare în aer liber. Am nevoie de încălțări comode. Iar pentru siguranță voi lua și o vestă la mine. Nu se știe niciodată.

 

 

 

 

Iar duminică m-am hotărât să mă răsfăț. O carte bună și nu mă mai dau jos din pat toată ziua. Noroc cu pijamaua super comodă.  Poate doar spre seară mai dau o fugă până la real,-: am mai pus eu ochii pe o pereche de botine.

 

 

 

Sursa foto: Catalogul de produse Fashion Toamna al real,-Hypermarket.

Articol scris pentru Etapa 2 a competiției SuperBlog 2012.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s