Variațiuni pe tema ciupercilor la cuptor

Dacă data trecută am preparat champignon cu bacon și cașcaval, acum m-am gândit să variez un pic.

Ca și data trecută am curățat cipercile, am tocat codițele și am așezat frumos pălăriile, umplute cu codițele tocate, într-un vas termorezistent. Și le-am ornat pe fiecare dintre ele cu câte un trandafiraș (n-am prea vut eu răbdare și au ieșit cam ciufuliți) făcut dintr-o felie de bacon extra-subțire și o felie transparentă de piept de curcan afumat. Am adăugat apă (pentru a nu se usca prea tare) și un vârf de sare și le-am băgat la cuptor (la 200 grade, fără ventilator).

După ce am scos ciupercile de la cuptor am dat la o parte trandafirașii și am adăugat un strat de brânză Camembert, după care am pus trandafirașii la loc. Am mai așteptat cinci minute să se topească un pic brânza. Asta a fost tot.

 

6 thoughts on “Variațiuni pe tema ciupercilor la cuptor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s