Dacă data trecută am preparat champignon cu bacon și cașcaval, acum m-am gândit să variez un pic.
Ca și data trecută am curățat cipercile, am tocat codițele și am așezat frumos pălăriile, umplute cu codițele tocate, într-un vas termorezistent. Și le-am ornat pe fiecare dintre ele cu câte un trandafiraș (n-am prea vut eu răbdare și au ieșit cam ciufuliți) făcut dintr-o felie de bacon extra-subțire și o felie transparentă de piept de curcan afumat. Am adăugat apă (pentru a nu se usca prea tare) și un vârf de sare și le-am băgat la cuptor (la 200 grade, fără ventilator).
După ce am scos ciupercile de la cuptor am dat la o parte trandafirașii și am adăugat un strat de brânză Camembert, după care am pus trandafirașii la loc. Am mai așteptat cinci minute să se topească un pic brânza. Asta a fost tot.
Mmm.. îmi plouă în gură! 😀
Au mai rămas vreo trei de aseară. 🙂 Unde să le trimit?
Suceava, Fălticeni, Tudor Vladimirescu 60 A, Scutariu Gheorghiţă Silviu, 725200 😀
🙂
:))) le-ai trimis???
🙂