Miercurea fără cuvinte: …

Cineva i-a considerat GUNOI…

6

Noi îi considerăm VIAȚĂ.

7

8

Dacă vrei să participi la “Miercurea fără cuvinte” nu trebuie decât să postezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să spună o poveste și apoi să introduci link-ul postării aici.

Anunțuri

41 de gânduri despre „Miercurea fără cuvinte: …

 1. Să aveți parte de bucurii din partea celor pe care i-ați salvat și care vă vor iubi necondiționat! O zi minunată ă doresc! 🙂

  • Nu știu. Nu îmi pot imagina cum poți să-i arunci așa, de parcă ar fi gunoi. Sunt totuși o ființă vie și trebuie tratați ca atare.
   Și apoi nuu cred că este un efort prea mare să sterilizezi un animal. De fapt, știu sigur că nu este pentru că eu am șase și toate sunt sterilizate. Inclusiv masculii.

  • Da. Este nespus de trist. Și este o practică atât de răspândită, din nefericire…Se pare că pentru români este acceptabil să omori câteva zeci de ființe dar nu este acceptabil să sterilizezi un animal. 😦

 2. Cu siguranta acei catelusi extrem de simpatici au avut un noroc foarte mare cu voi 🙂 Bine ca mai exista si astfel de persoane…jos palaria 🙂
  O seara frumoasa:)

 3. Ca mare iubitoare de animalute (am un catelus si un motanel pe care chiar azi i-ai vazut) nu pot sa-ti spun decat: Felicitari pentru gest!
  Happy WW!

 4. Atunci cand oamenii nu se vor mai crede dumnezei, atunci cand pentru ei va conta si altceva decat banul si propria avutie, atunci cand cel putin vor incerca sa fie mai putin rai, poate atunci Dumnezeu se va uita si la ei. Pana atunci, degeaba merg la biserici, degeabba tin post, degeaba isi fac cruce, degeaba procreeaza.
  Sunt gesturi sfasietoare… Si nimeni nu da socoteala pentru cruzime! Dezgustator si inuman, dar din pacate real.
  O mangaiere pentru fiecare, de la noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s