Să vă fie rușine domnilor!

Cu toții, cei din Brașov și nu numai, cunoaștem mult prea bine parcarea de lângă Facultatea de silvicultură, cea mai apropiată parcare de Piața Sfatului. De multe ori am parcat acolo în ciuda faptului că nu există unități fracționare de taxare. Am acceptat faptul că pentru zece minute trebuie să plătești tariful unei ore întregi. Am trecut cu vederea până și faptul că dacă plătești cu o bancnotă de zece lei nu vei primi niciodată 1 leu rest. Toate acestea pentru simplul motiv că acolo găsesc întotdeauna loc. Și gândindu-mă că mașina va fi în siguranță în incinta păzită.

Dar ceea ce s-a întâmplat aseară a depășit orice limită a bunului simț. În primul rând încă de la bun început mi-am lovit scutul pentru că domnii care administrează această parcare sunt prea săraci pentru a repara intrarea. La plecare am avut de achitat 6 lei. Am plătit cu o bancnotă de 10 lei. Știți cât am primit rest? 3 lei. Probabil că domnul de la casă cunoaște o nouă aritmetică.  M-am suit bombănind în mașina aflată într-o parte a parcării total neluminată.

Am ajuns acasă. Am băgat mașina în garaj și când am coborât din mașină ce credeți că mi-au văzut ochii?! Nu mai aveam absolut nici unul din capacele de la roți. Este inadmisibil. Atunci pentru ce naiba mai încasează taxa de parcare dacă mașina este jefuită în halul aceasta?! Și data viitoare când mai parchez acolo la ce să mă aștept? Că nu voi mai găsi nici urmă de mașină?!

Anunțuri

11 gânduri despre „Să vă fie rușine domnilor!

 1. Eventual potri sa scrii o hirtie „Atentie,se fura si capace de roti ! ” si s-o lipesti la vedere.
  Ceva tot trebuie facut daca tot este „pazita” si pe bani.
  O saptamina mai buna,iti doresc!

  • Așa ar trebui să fac!
   Păi e pe bani, e 3 lei/ora. În condițiile în care celelalte parcări sunt maxim 2 lei/ora și au unitați fracționare.
   O săptămână frumoasă!

 2. Pingback: Aventuri şi neplăceri în parcarea de la Biserica Neagră

 3. pe baraca unde se plateste parcarea, exista o camera de supraveghere. du-te cu scandal la ei, si cere-le inregistrarile. poate se observa masina la intrare si la iesire, astfel se pot vedea lipsurile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s