Miercurea fără cuvinte: Inocență (2)

 

 

Dacă vrei să participi la “Miercurea fără cuvinte” nu trebuie decât să postezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să spună o poveste și apoi să introduci link-ul postării aici.

Publicitate

54 de gânduri despre „Miercurea fără cuvinte: Inocență (2)

 1. M-ai dat gata cu poza asta frumoasă! Este minunat căţeluşul! Şi ce privire dulce are… Cum să nu-l iubeşti şi să vrei să-l drăgăleşti. Dacă l-ai adoptat, te felicit! Veselia casei este asigurată, iar micuţa ta are un prieten deosebit!
  O noapte frumoasă îţi doresc! 🙂

  • De fapt este unul dintre cei trei puiuți găsiți la gunoi, dacă îți mai amintești de ei. Și deși avem casa și curtea plină, de el nu ne-am mai putut despărți. Surioara a fost adoptată deja. Și mai căutăm căsuță pentru un frățior.

   • Ce minunat că îţi pasă de aceste sufleţele nevinovate! Mama mea are la fel, curtea plină de „sinistraţi”, pe care îi iubeşte din suflet. Îţi doresc numai bine şi să reuşeşti în tot ceea ce vrei să faci! 🙂

 2. Pingback: MFC – 14 | Ioan Usca

 3. Stii povestea asta imi aminteste de Dodo. Cand a mers Ra sa il ia, era acolo si fratele lui negru.. care topaia si facea ca toate cele (gen Tito) si al nostru cretulat stand cumintel intr-un loc … Iti dai seama ca Rha i-ar fi luat pe amandoi dar nu a avut atatia bani:(…
  Si cum a ajuns acasa domnul timid si cumintel… a ros de toate: tapet, linoleul, papuci, scaune, masa… etc etc;))
  Dar are niste ochi… de te termina.. efectiv:P.

  • De fapt Tito este mai cuminte. Și mai fragil.
   Noi l-am păstrat pe Pompi pentru că poate rezista afară (Tito nu pentru că momentan este jumătate chel, sperăm să-i mai crească blănița, dar oricum va fi foarte scurtă) și pentru ochișorii săi irezistibili. Nu l-am fi păstrat nici pe Pompi dacă ieri nu am fi îngropat-o pe Norocel.

  • Pompi. Pentru că atunci când l-am adus sugea din biberon ca o pompiță. 🙂 Atunci nu mi-am imaginat că îl voi adopta chiar eu. Poate i-aș fi pus alt nume. Dar acum nu i-l mai schimb.

   • Pompi era un nume tare simpatic.Nu se obișnuise deja cu el, ca să îl mai schimbați acum?! 🙂 Dar și Ozzy sună drăguț, sigur îi va plăcea. 😀 Dacă îți spun ce nume i-am pus eu unuia dintre cățeii mei, vei spune că-mi bat joc de bietele animale.Dar risc…și-ti spun.I-am spus Costel. 😀 Avea apucături rele încă de mic, așa că am zis să-l botezăm ca pe vecinul nostru. 😆 😆

   • 🙂 Noi am avut un Sucă. Așa că se poate mai rău decât Costel.
    Pompi nu prea se mai potrivea. 😦 Mergea cât a fost bebe. Dar acum e un băiat deosebit, educat și deștept. Îi trebuia un alt nume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s