Și eu unde mai dorm?!

Dacă vrei să participi la “Miercurea fără cuvinte” nu trebuie decât să postezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să spună o poveste și apoi să introduci link-ul postării aici

Publicitate

30 de gânduri despre „Și eu unde mai dorm?!

 1. Cunosc bine acest stil de dormit. Mai nou dorm cu Daniel pentru că el a furat cuibarul Ioanrei. Şi pentru moşu a rezervat un cuib la picioarele lui.
  Să ai o noapte liniştită.

 2. Ha, ha! Ce poză faină. Este multă aglomeraţie în patl prinţesei tale. Au micuţii un stil de somn tare amuzant. Sara mea doarme, de multe ori, cu funduleţul în sus şi cu păpuşele pe lângă ea. La tine mai este şi un pisoi dragălaş. Un pic de loc, se mai găseşte pe acolo.
  Îţi doresc o noapte liniştită! 🙂

 3. Hopa! Asta chiar e o problemă! Trebuie să găsim o soluție…. Cred că te poți refugia la un supermarket și găsești acolo paturi câte vrei! Pentru o noapte, nu au dreptul să-ți ceară bani, ar fi culmea….:D
  Te pup! O zi faină!

 4. Eu ce sa iti fac daca ai as aun pat frumos:D!!

  Apropo de loc, Dodo s-a obisnuit seara sa sara in pat pe paturica lui pana ma pun la somn. Si uneori cand este el extrem de binedispus mai accepta sa stea si langa mine pe aceeasi paturica…… doar ca se aseaza extrem de confortabil incat eu ajung pe o margine :)). Si-mi ofera si un concert de sfor sfor… dupa care, cand sa adorm si eu in sfarsit… pleaca jos pe coltul de parchet de langa usa… =)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s