Astă seară vă propun o comedie

Astă seară vă propun din nou un film mai vechi și tot o comedie. Este greu să văd altfel de filme împreună cu copila așa că sper că veți înțelege.

De această dată am ales un produs al cinematografiei franceze, ”Les visiteurs” (1993), avându-l în rolul principal pe unul din actorii mei preferați, Jean Reno.

Despre acest film nu am multe a vă zice. Este o comedie tipică de situație, francezii sunt maeștrii ai genului, cu confuzii de identitate, scene mai mult decât amuzante și personaje pitorești.

Pe scurt este vorba despre contele de Montmirail, care, pentru a repara o  greșeală fatală, hotărăște să se întoarcă în timp pentru a o corecta. Dar vrăjitorul greșește poțiunea și Contele, împreună cu vasalul său, se trezesc în anul 1992. De aici vă puteți imagina și singuri nebunia care urmează.

Așa că dacă aveți chef de un film care să vă descrețească frunțile ”Les Visiteurs” este o alegere potrivită.

Dacă vi s-a părut interesant mai multe sugestii de filme puteți găsi aici.

Publicitate

8 gânduri despre „Astă seară vă propun o comedie

    • Îl trec pe listă. Din păcate timpul pe care îl aloc filmelor pentru mine este atât de limitat încât nu se știe când voi reuși să și parcurg lista…

  1. Ador acest film! Şi toate din seria „Vizitatorii”. Reno este grozav, dar Clavier este magistral! Mă ditrează teribil diferenţa dintre civilizaţii (mă refer la epoci). Am să-l revăd cu aceeaşi plăcere, ca de fiecare dată. Mersi frumos pentru sugestia grozavă!
    O zi frumoasă, dragă Emilia! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s